Carsten Filsø

+45 41 61 94 07
cf@baron-mixer.com
Vejle
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Salgs- og marketing inspireret entreprenør, som stortrives med at udfordre det bestående - udelukkende med det formål, at gøre tingene bedre. Hvilket har resulteret i at udvikle min virksomhed til at være markedsledende inden for SoMe i vort se...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har mange års erfaring - som CEO - i at samarbejde med en værdiskabende bestyrelse. Har erfaring fra enkelte poster i SMV virksomheder.
Bestyrelsesuddannelse Medlemsskab af ASNET.
Personlige egenskaber Entreprenør type som gerne ser fremdrift, men stadig er strategisk i realisering af indsatsplaner og mål på kort og lang sigt. Empatisk tilgang til , og behov for humor i samarbejdet.
Strategiske Kompetencer Internationalisering af virksomheder. International sourcing set up samt opbygning af S&OP. Digitalisering af værdikæden. Transformering af traditionelt salg til leadgenerering.
Funktionskompetencer Topleder niveau som ejerleder, CEO, Salgs- og marketing direktør - i både SMV og Koncern. Solid erfaring i kommerciel- og generel ledelse af BTB virksomheder
Implementeringskompetencer Har fokus på en strategisk tilgang, når der skabes forandringer, samt sikring af, at organisationen kan følge med.
Branche erfaring Textil branchen - beklædning og bolig. Gulvbranchen. Vinduesbranchen. Maskiner til byggebranchen.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

Baron A/S Leverer: Tvangsblandere, Transportbånd, Værktøj til anlægsgartnere og SmartMover - batteridrevet stenvogn. Sælger til 39 lande, hvor hoved markederne er Nordeuropa og Australien.