Finn

Conradsen

41783060 fconradsen@gmail.com Vejle

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


35+ år i it-branchen med executive positioner i Mærsk, IBM og KMD. 2015-21 var jeg CEO i kapitalfondsejet virksomhed som efter en vækstrejse blev solgt til Visma i 2019. Har siden investeret i software startup, hvor jeg er best.formand.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Strategiarbejde

Som CEO, bestyrelsesmedlem og konsulent har jeg stor erfaring med strategiarbejde, hvor man inddrager alle i virksomheden og dermed sikrer organisatorisk forankring. En strategi er intet værd, hvis alle efterfølgende bare gør, som de plejer. ?Ideas are easy. Execution is everything? Jeg afholder løbende strategiworkshops for SMV virksomheder.

Salgsledelse

Salg er en kompetence og et håndværk som så mange andre ting, men alt for ofte bliver det ikke behandlet sådan. I min tid i IBM og KMD lærte jeg, hvordan man kan øge salget og gøre salgsprognoserne langt mere præcise og pålidelige ved at indføre en professionel salgsledelse.

IT og digitalisering

35+ år i it-branchen har givet mig en dyb forståelse for de muligheder, der ligger i digitalisering - og nu også AI. Med min baggrund kan jeg som bestyrelsesmedlem udfordre både direktion og bestyrelse i positiv forstand og bidrage til at virksomheden favner de nye teknologier og bevarer og gerne øger sin konkurrencekraft.

Mine generelle kompetencer

Ledelse

Jeg har arbejdet med ledelse siden 1997 og har både ledet små organisationer med direkte ledelse af medarbejdere og store organisationer, hvor jeg skulle lede gennem andre. Jeg har også praktisk erfaring med afskedigelser i både stor og lille skala. Alt i alt et godt grundlag for at sparre med den daglige ledelse.

Forretningsudvikling og vækst

Vækst og forretningsudvikling går hånd i hånd. Jeg har stor praktisk erfaring med at skabe vækst med en kombination af salg, marketing, forretningsudvikling og rekruttering af de rette ressourcer. Det lykkedes vi med i ProLøn, og vi er godt i gang med at gentage succesen i den virksomhed, hvor jeg er bestyrelsesformand.

Køb og salg af virksomhed

Som CEO i en kapitalfondsejet virksomhed, som blev solgt efter en succesfuld vækstrejse, har jeg praktisk erfaring med at gennemføre en salgsproces - og ikke mindst, hvordan man med rettidig omhu kan øge prisen betydeligt.

Min bestyrelses erfaring

2023 - bestyrelsesmedlem i Digi Rehab; 2022 - bestyrelsesformand i 2people; 2019 - 2022 bestyrelsesmedlem i 2people;2020- 2021 bestyrelsesmedlem i Visma DataLøn & ProLøn