Claus

Rasthøj

20755525 cr@defrie.dk Odense NV

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Med erfaring inden for effektivisering og start-up succes har jeg solgt fire virksomheder. Jeg prioriterer åbenhed, ærlighed og vedholdenhed i min ledelsesstil og tror på dialog baseret tillid. Min passion for kampsport symboliserer min stærke vilje, mens min interesse for jagt, hunde og rejser vidner om min appetit på eventyr.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Jeg automatiserer alt, vil du være 10% mere effektiv

Jeg besidder en ekspertise inden for digitalisering af forretningsgange, hvor jeg fokuserer på at dokumentere, effektivisere og automatisere processer. Min dybe indsigt gør mig i stand til at identificere og implementere digitaliseringsløsninger, der ikke blot øger effektiviteten, men også skaber værdi og forbedrer virksomhedens resultater.

Moderne Lederskab: Effektivitet og Innovation i Fokus.

Jeg er moderne i alle aspekter. Jeg omfavner innovative metoder, digitalisering og nye tendenser inden for ledelse. Min tilgang kombinerer traditionelle ledelsesprincipper med en åbenhed over for forandring og en evne til at navigere i komplekse og dynamiske miljøer. Jeg har en dyb forståelse for betydningen af dialogen mellem generationer

Jeg ved hvordan det er at være alene...

Jeg har personligt erfaret den isolering, der kan følge med at være virksomhedsejer. Denne indsigt gør mig i stand til at tilbyde dybtfølt støtte og vejledning til andre i lignende situationer. Prøvet den svære samtale med f.eks. banken osv. Jeg kender til hudløshed alle begrænsninger en lille organisation giver.

Mine generelle kompetencer

Virksomhedsejer, det er det jeg er

Min erfaring som virksomhedsejer har givet mig en dyb forståelse for de udfordringer og krav, man står overfor i denne rolle. Jeg er bekendt med kompleksiteten i at drive en virksomhed og de forskellige hensyn, der skal tages til opgaver, interessenter og markedsmæssige faktorer. Denne indsigt gør mig i stand til at analysere situationer med nuance

Drift af SMV virksomhed, jeg har aldrig lavet andet, hånden på kogepladen.

Min ekspertise ligger i at lede og drifte, samt opstart af SMV-virksomheder. Gennem årene har jeg udviklet og implementeret strategier, der sikrer effektive driftsprocesser og skaber en solid grund for vækst og bæredygtighed. Mit fokus er på at forstå SMV-ernes unikke behov og udfordringer og tilbyde skræddersyede løsninger, der sikrer deres succes

Man skal altid være salgsklar....... (orden i penalhuset)

SMV-er sikrer konkurrenceevnen ved at have skarpe salgsstrategier og effektive processer til hurtigt at imødekomme markedets skiftende behov. En agil tilgang til kundefokus og værdiskabelse er afgørende for succes. Du skal vide, hvad du er værd......

Min bestyrelses erfaring

Jeg har omfattende erfaring fra forskellige bestyrelser og advisory boards, hvor jeg har fungeret både som formand og almindeligt medlem. Min erfaring spænder fra skolebestyrelser og foreningsarbejde til SMV'er og større fonde. Jeg vægter den åbne, ærlige og fortrolige dialog højt som afgørende for at drive processer fremad.