Mads

Ravn

61610290 mr@boardmeter.com Frederiksberg

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Kommerciel profil med en bred brancheerfaring samt erfaring fra både de største danske virksomheder til startup/scaleup. Brænder for forretningsudvikling/-strategi med fokus på brandet (produktet og marketing) og kulturen samt værdierne.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Branding & Marketing

Som tidligere marketingdirektør/CMO hos YouSee (TDC) har jeg stor erfaring med branding og marketing samt ikke mindst at have et kommerciel fokus i hele værdikæden.

Forretningsudvikling

Har stor erfaring med forretningsudvikling og revitalisering af brands, så man sikre at brandet/virksomheden følger med tiden, udvikler sig og udviser sin relevans overfor både den eksisterende målgruppe og nye målgrupper.

Agilitet & Forandringsparat

Min personlighed er kendetegnet ved en unik evne og en stor interesse i at tilpasse mig skiftende forretningslandskaber. Jeg er nysgerrig på nye metoder og tilgange for at sikre, at en organisationen opnår sine mål.

Mine generelle kompetencer

Ledelse

Åben og ærlig ledelsesstil, som selv går forrest. Stiller krav til mig selv og mine omgivelser. Er god til at få organisationen til at lytte, forstå og eksekvere, så man lykkes som et team.

Kulturbære & Løsningsorienteret

Jeg er virksomhedens mand og altid loyal mod strategien. Er løsningsorienteret og går altid efter bolden (ikke personen).

Min bestyrelses erfaring

Responsive A/S (2017-2022 / Bestyrelsesmedlem) Dansk marketingbureau som er blevet revitaliseret fra et klassisk Dialog- & CRM bureau til et MarTech bureau med fokus på digitale kundeoplevelser. Kræftens Bekæmpelse (2023 - / Bestyrelsesformand) Frivillig formand i lokalforeningen Frederiksberg.