Henrik

Pedersen

40998616 hdy@hdy.dk Them

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg har over 20 års erfaring indenfor Service og Aftersales fra ledende stillinger i globale virksomheder som Alfa Laval, York/Johnson Control, Martin Professional, SFK-Lelbanc, Frontmatec og Gram Equipment. Før det, officer i Søværnet i fire år.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Udvikling af Service og Aftersales

Udvikling af strategi indenfor Service og Aftersales (eftermarkedet), herunder salg, service, servicekoncepter, serviceaftaler, reservedele, lager samt teknisk support og kvalitet.

Forandringsledelse og implementering

Hands on. Koordinering og opfølgning. Implementering af strategi og handleplaner. Ledelse i forbindelse med forandringsaktiviteter og turn-arounds. Opkøb og efterfølgende integration.

International - global erfaring

Global forretningsudvikling og ansvar. Resultatansvar i datterselskaber og joint ventures. Ansvarlig for strategi- og forretningsudvikling samt økonomisk opfølgning. Eksterne partnere.

Mine generelle kompetencer

Markeds- og kundefokus

Kundedrevet, kommercielt mindset. Salgsudvikling. Udvikling af globale og regionale key-accounts. Udvikling og implementering af salgsplaner ? eksisterende og nye markeder.

Strategi og strategi implementering

Strategisk. Planlægning. Handleplaner og implementering. Detaljeorienteret men praktisk og faktabaseret tilgang. Organisation og strukturer. Altid med fokus på kundernes behov og perspektiv.

Ambitiøs holdspiller

Topledelsesniveau med globalt ansvar for udvikling af Service og Aftersales forretninger. Velorganiseret. Kommunikativ. Holdspiller. Selvmotiverende og selvstartende. Stærke forandringsledelsesevner.

Min bestyrelses erfaring

Erfaring fra koncerninternt bestyrelsesarbejde. Erfaring fra advisory board poster.