Niels

Hedehus

40466073 Nh@midtpoint.dk Nørresundby

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg er en stærk forretningsmæssig generalist, der ved hvad det vil sige at være ejerleder og have hånden på kogepladen. Jeg er åben og positiv, ligefrem og altid med en vis portion humor. Mit tillidsvækkende væsen gør, at jeg er en naturlig sparringspartner - god til at lytte og udfordre -og tager gerne rollen som djævelens advokat.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Marketing

Har arbejdet med alle grene af marketing fra Product mangement til brand strategi og corporate marketing. Jeg rådgiver i dag mine kunder om markedsføring og hvordan de bedste aktiverer deres brands og rekrutterer nye kunder.

Forretningsudvikling

Har stor erfaring med udvikling af alt fra produktkategorier til strategisk udvikling af hele forretningsområder og business units, særligt med kommercielt fokus (sortimentsanering, produktudvikling, vækststrategi, salg og marketing mv.) - men altid med det ene øje rettet mod produktion og supply chain.

Strategi

Har erfaring med stratisk udvikling på alle niveauer i organisationen fra det helt overordnede corporate strategi til implementering nede i organisationen. Er af natur både nysgerring og idérig - hvilken jeg bringer flittigt i spil i den strategiske proces, samtidig med at der holdes fokus på det værdimæssige fundament som strategien skal stå på.

Mine generelle kompetencer

Virksomhedsledelse og Ejerlederskab

Har haft virksomhed i stort set hele mit voksenliv - og ved hvad det vil sige at være ejerleder. Jeg kommer med stor forståelse for de problematikker man som ejerleder står alene med og ved, at der er mere til det at være ejerleder, end blot at drive sin virksomhed.

Fortrolig sparringspartner

For mig er det vigtigt, at der er en åbenhed og ærlighed imellem direktionen og bestyrelsen. For mig er det naturligt at være tæt på mine kunder og agere fortrolig sparringspartner for dem. Samme tilgang bringer jeg ind i bestyrelseslokalet, hvor jeg, i det omfang der er behov, vil være en aktiv del af virksomhedens ledelse - også i hverdagen.

Generalist

Igennem mine mange år som selvstændig har jeg erfaring med en bred vifte af kompetenceområder fra økonomi til supply chain, fra salg til jura. Jeg er ikke ekspert i noget af det, men kan forholde mig til det hele og har referencer som kan bringes i spil når der skal stilles spørgsmål til direktionen, diskuteres omkring bord og træffes beslutninger.

Min bestyrelses erfaring

Jeg har begrænet erfaring med profesionelle bestyrelser - men har drevet virksomhed i over 20 år - og har tidligere været medejer og bestyrelsesmedlem i et I/S - med fire partnere, som sammen udgjorde bestyrelsen. Som ejerleder arbejder jeg i i dag med mange af de samme temaer som en bestyrelse ville være involveret i.