Karina

Goos

23476061 karina.goos@gmail.com Daugård

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Dedikeret og fokuseret direktør og bestyrelsesmedlem med +17 års international ledelseserfaring i udvikling og implementering af vækststrategier, der fører til resultater. Erfaren topleder i internationale driftsselskaber indenfor auto- og transportbranchen, virksomheder funderet i den tunge industri samt IT/TECH SaaS - både fra ind- og udlandet.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

International Vækst

Strategisk, international forretningsudvikling med fokus på: * Go-To-Market strategier * Private/white label forretningsmodeller * Udvikling af forhandlernetværk * E-Eksport. * Etablering af datterselskaber i udlandet. Jeg har et bredt og internationalt, professionelt netværk i forskellige brancher.

Digitalisering & Digital Transformation

Primært for at styrke hele værdikæden: * Digitale kunderejse & marketing * Transformation af forretningsmodeller med speciale i IT TECH - SaaS/PaaS og abonnementsforretningsmodeller * Anvendelse af nye technologier for at øge effektiviteten i værdikæden

M&A / Strategiske Partnerskaber & Alliancer

Mange års erfaring med generationsskifte inkl. køb og salg af virksomheder. Bl.a. fra en stor, international virksomhed, hvor jeg har været en del af omkring 15 opkøb og senere som direktør i kapital fond ejede selskaber samt familie virksomheder, som var til salg.

Mine generelle kompetencer

Strategi

Jeg medvirker til at sikre, at enhver strategi udarbejdes med udgangspunkt i den situation virksomheden aktuelt befinder sig i, og at vi har et klart billede af, hvor vi kommer fra, hvor vi gerne vil hen, og hvordan vi når de ønskede mål. Solid erfaring med at facilitere strategiarbejde.

Ledelse & Organisationsudvikling

Særligt vækststrategier kræver konstant arbejde med den nødvendige, hurtige organisationsudvikling og ledelse. Gennem min karriere har jeg formået at levere betydelige resultater bl.a. fordi jeg har fokuseret på at udvikle mennesker og organisationer i den faglige kontekst, jeg er indgået i.

Min bestyrelses erfaring

Siden 2019 har jeg arbejdet i +10 bestyrelser og advisory boards.Jeg er en person med stærke analytiske og strategiske evner samt en naturlig affinitet for at dyrke relationer, samt facilitere og opbygge konsensus blandt forskellige individer.Jeg værdsætter integritet, troværdighed og har en passion for fremskridt og strategisk udvikling.