Frank

Lorenz

40288854 Frank_lorenz@outlook.com Silkeborg

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg har en baggrund som international ejerleder og har skabt betydelig vækst. Er en operativ strateg, som får tingene gjort. I 2005 fik jeg etableret en professionel bestyrelse. Det har betydet at jeg har været på fantastisk lærerig rejse fra direktørstol til bestyrelseslokalet i egen koncern. Rejsen har lært mig hvad bestyrelsesarbejde er, og hvilken værdi der kan skabes.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Strategiske kompetencer

Erfaring med strategiudvikling, internationalisering, M&A, risikomanegement og ejer-ledelse på tværs af mange brancher

Mine generelle kompetencer

Personlige egenskaber

Er strategisk købmand der kan se muligheder, ikke begrænsninger. Mit udsyn er stort og går på tværs af brancher. Det er en af mine spidskompetencer at se forretningsmuligheder og at være i godt humør

Bred brancheerfaring

Forskellige dele af Automotive industri, Kunstindustri, IT, Pharma-handel, metal og plastindustri, Makinbygning og projektsalg, automatisering, funktionel tøj og fashion produktion

Min bestyrelses erfaring

I bestyrelseslokalet besætter jeg både bestyrelsesmedlems- og formandsposter. Har god erfaring i at de formelle regler og at kontrolrollen overholdes. Hoved fokus er det fremadrettede strategiske spor