Jan Tanderup

Petersen

20432066 jan@newway.dk Viby J

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Strategisk konceptudvikler med fokus på struktureret differentiering af virksomheden. Jeg drives af muligheder og er stærk til at forbinde og optage meget forskellig og kompleks viden. Jeg arbejder meget og fokuseret for at løse udfordringer og driftsmæssige problemer.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Strategi- og forretningsudvikling i SMV

Få en tydelig strategisk retning og skab innovation omkring virksomhedens forretningsmodel med opfølgning via strategikort og involvering af organisationen i implementeringen.

Mine generelle kompetencer

Min bestyrelses erfaring

Har arbejdet som bestyrelsesformand i 8 bestyrelser i Danmark, Litauen og Polen. Jeg sikrer det gode værdiskabende bestyrelsesarbejde gennem en klar strategisk retning og stærkt samarbejde.