Frank

Schou-Jensen

22860266 frankschoujensen@live.dk Risskov

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg har mere end 25 års ledelses-erfaring i IT-branchen nationalt og internationalt. IT, Tele, Finans. Jeg tror på at en positiv ånd motiverer medarbejdere. Jeg er god til at fastholde mål, og overholde deadlines. Jeg er resultatorienteret og sætter samtidig en ære i at opnå synergi for alle. BESTYRELSESUDD: Board of Directors - Executive Education

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

STRATEGISKE KOMPETENCER

Jeg er resultatorienteret, strategisk tænkende, analytisk stærk og en kommerciel tung profil, der kan give profit via markante salgsresultater.

Mine generelle kompetencer

FUNKTIONSKOMPETENCER

Vice President / Direktør (Projekt, Sales, Pre-sales, Service, Consulting og Portefølje forretningen). Øverste økonomiske, forretningsmæssige, personalemæssige ansvarlig. Digitalisering, Sourcing, Cloud, Outsourcing

Min bestyrelses erfaring

Frank har mere end 15 år bestyrelseserfaring i erhvervslivet, SMV