Steen

Thaarup

40778695 gedebakken@thaarup.nu Farum

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg er passioneret omkring ledelse - herunder udvikling af selskaber, personer og produkter. Mine styrker involverer internationalt salg og markedsføring af især tekniske produkter gennem egne selskaber og forhandlernetværk - hvor en god kontrakt er et solidt udgangspunkt for at nå fælles mål. Jeg er god til kommunikere komplekse løsninger på en værdiskabende måde til gavn for kunder i alle led.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Internationalisering

International erfaring fra at have boet og arbejdet i Spanien og Italien samt arbejdet i hele verden i flere forskellige positioner. Foruden Europa har jeg arbejdet internationalt i USA, Latinamerika, Afrika, Mellemøsten og i Asien. Jeg taler og skriver engelsk flydende, taler italiensk og spansk flydende samt taler på tysk.

Etablering af internationalt forhandlernet

Igennem hele min karriere har jeg arbejdet med internationale forhandlere og datterselskaber. Jeg har ansat lokale medarbejdere, og jeg har gennemført hele processen flere gange fra identifikation af nye forhandlere, over kontraktindgåelse, træning og salgsstøtte til opsigelse, hvor det har været nødvendigt.

Kommercielt ansvar med fokus på life science

Med afsæt i farma, medico-tek og biotek har jeg skabt positive resultater indenfor forretningsudvikling, salg og marketing med fokus på at sikre, at værdien af produktet bliver kommunikeret hele vejen til slutbrugeren/kunden - især når produktet/løsningen opfattes innovativt og komplekst.

Mine generelle kompetencer

Passioneret ledelse

Min passion er at skabe resultater sammen med dygtige og engagerede personer. Resultaterne er ofte konsekvens af en planlægning og struktur efterfulgt af en sikker eksekvering af strategien. Jeg får at vide, at jeg er en rollemodel og kan sikre følgeskab - også når forandringerne udgør større udfordringer end forudset.

Start-ups og modne virksomheder

Erfaring med strategisk og operationel ledelse af start-ups, globale teams, internationale distributører og datterselskaber. Jeg har deltaget i vækstrejser med flere industrivirksomheder og har indsigt i iværksættermiljøet med fokus indenfor life science, hvor jeg har deltaget i advisory boards og i bestyrelser.

Strategi udformning

Jeg har lang erfaring fra at lede processerne omkring strategiudformning og sikre den efterfølgende eksekvering. Der har ofte været et særskilt fokus på den interne og eksterne kommunikation i forbindelse med strategiprocesserne, som har foregået i både start-ups og større organisationer.

Min bestyrelses erfaring

Keofitt A/S (medlem), Zoneox Medical ApS (medlem, formand), Dianova A/S (medlem), K/S Timperley (formand, medlem), datterselskabsbestyrelser (formand), AJV (VP), MCX GmbH (GM), Aresa A/S (CEO)