Jens

Uggerhøj

40951110 jens@uconnect.dk Aalborg

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Jeg er af den overbevisning, at succesfuld ledelse er et spørgsmål om adfærd og menneskelige kvaliteter. Resultaterne skabes gennem en struktureret organisation, hvor der er harmoni mellem ambitioner, kompetencer og konkrete handlingsplaner der i øjenhøjde med de mennesker der skal eksekvere. Jeg har godt 30 års erfaring inden for ledelse og afsætning.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Skabe nye mål

Succes skabes gennem adfærd og menneskelige kvaliteter. Resultater skabes gennem klar og tydelig kommunikation i en struktureret organisation. Handlingsplanerne skal være i øjenhøjde med de mennesker der skal eksekvere.

Generationsskifte - virksomhedssalg

Salgsmodning af en virksomhed er en proces der kræver tid og det er derfor vigtigt, at komme i gang i god tid. Jeg har fokus på at bringe \\\"Orden i penalhuset\\\" - det gør det hele bare meget nemmere for begge parter. Dokumentation, aftaler og kontrakter er vigtige elementer i forbindelse med en Due Diligence.

Ledelse og international afsætning

Jeg har mere end 30 års erfaring inden for ledelse og international afsætning. Herunder 15 års erfaring i produktionsvirksomheder og et 5 års ophold i Tokyo som Diplomat og Technology Attaché ved Den Danske Ambassade.

Mine generelle kompetencer

Formand i ejerledet virksomheder.

Mit bestyrelsesarbejde har fokus på at skabe nye mål gennem konkrete forandringer og jeg udfordrer gerne på vanetænkning og forretningsgange.

Strategiudvikling og implementering

Jeg har en teknisk og en handelsmæssig baggrund, som er blev udvidet med en business management uddannelse fra JMEC i Tokyo. Senest har jeg gennemført en række Master Class i bl.a. Strategiudvikling, Strategiimplementering, Effektive organisationer og Performance Management.

Bestyrelsens opgave og ansvar

I 2015 blev jeg optaget i ASNET Board, som har fokus på bedre bestyrelsesarbejde. Senest har jeg gennemført Chairmans Certificate - et intensiv uddannelsesforløb som top-up på Board Certificate bestyrelsesuddannelsen.

Min bestyrelses erfaring

Nuværende poster: - Satlab A/S - Unic Air ApS - Skandinavisk Industrimontage A/S - Vendelbo Spedition A/S - KS Gruppen A/S - Rota-Dan A/S - Gromas Maskinfabrik - Kronjyllands Camping Center A/S