Find selv dine bestyrelseskandidater

På denne side finder du Asnets medlemmer, der hver især har udfyldt deres bestyrelses CV. Hvis du søger et bestyrelsesmedlem og har brug for at finde bestyrelseskandidater til din virksomhed, er det altså her, du kan gøre det. Vi gør opmærksom på, at grundet GDPR, er det ikke alle medlemmer, der fremgår på denne side. Som medlem kan du selv vælge, om du ønsker at have en profil på vores eksterne side, og det er altså kun medlemmer, der aktivt har tilvalgt dette, der vises her.

 

Sådan søger du

Leder du efter en bestemt person, kan du finde vedkommende ved at søge på deres navn i søgefeltet nedenfor. Søgningen i medlemslisten er en nøgleordssøgning, så hvis du skriver de nøgleord du er interesseret i, vil medlemmer, der matcher alle ord, blive præsenteret.

Du kan angive en “-” (bindestreg) foran et ord for at udelukke profiler, der matcher det ord, fra din søgning. Du er også velkommen til bare at scrolle igennem siden og se, hvem vores medlemmer er.

Når du klikker ind på det enkelte medlems profil (ved at klikke på billedet), får du vist deres bestyrelses CV, som giver dig et rigtig godt indblik i, hvem de er – professionelt og personligt. Du har mulighed for at udskrive CV’et, og er kontaktoplysninger tilgængelige, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vedkommende.

 

Start din søgning nu

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til søgningen og til at finde bestyrelseskandidater til din virksomhed, så du ikke skal stå med hele processen selv, stiller vi en struktureret rekrutteringsproces til rådighed, hvor vi hjælper dig med at finde de helt rette kandidater.