Vores medarbejdere

Mød ansigterne bag Asnet, der er ansvarlige for den daglige drift.

Henrik Nielsen, CEO | ASNET Board

Henrik Nielsen

CEO

Henrik kom til som direktør i Asnet i 2015 og har siden da stået for at udvikle netværket på strategisk såvel som praktisk plan. Henrik står bl.a. for at arrangere events for medlemmerne og deltager selv aktivt i eksterne events som repræsentant for Asnet og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Har du generelle spørgsmål vedrørende netværket, arrangementer e.l., er du velkommen til at kontakte Henrik.

Jan Holm, bestyrelsesrekruttering | ASNET Board

Christian Oxlund

Rekrutteringschef

 

Som Rekrutteringschef er Christian ansvarlig for at hjælpe de virksomheder, der henvender sig i forhold til at finde og udvælge de rette bestyrelseskandidater. Har du brug for hjælp til at finde bestyrelsesmedlemmer eller spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Christian.

Marketingchef Asnet Fie Dierichen

Fie Dierichen

Marketingchef

Fie er ansvarlig for al Asnets kommunikation og markedsføring og sikrer, at vores medlemmer og andre interessenter løbende holdes opdateret med de seneste nyheder og artikler, der er relevante inden for bestyrelsesarbejde. Har du spørgsmål eller forslag til dette område, er du altid velkommen til at kontakte Fie.

93406074

marketing@asnet.dk

SKAL VI HJÆLPE MED AT UDVIKLE DIN BESTYRELSESKARRIERE?

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere som bestyrelsesmedlem? Kontakt os nu og hør mere om, hvordan vi kan understøtte dig og din bestyrelseskarriere.