Vores medarbejdere

Mød ansigterne bag Asnet, der er ansvarlige for den daglige drift.

Henrik Nielsen, CEO | ASNET Board

Henrik Nielsen

CEO

Henrik kom til som direktør i Asnet i 2015 og har siden da stået for at udvikle netværket på strategisk såvel som praktisk plan. Henrik står bl.a. for at arrangere events for medlemmerne og deltager selv aktivt i eksterne events som repræsentant for Asnet og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Har du generelle spørgsmål vedrørende netværket, arrangementer e.l., er du velkommen til at kontakte Henrik.

Jan Holm, bestyrelsesrekruttering | ASNET Board

Jan Holm

Rekrutteringschef Region Vest

 

Som Rekrutteringschef i Region Vest er Jan ansvarlig for at hjælpe de virksomheder, der henvender sig i Vestdanmark med at finde og udvælge de rette bestyrelseskandidater. Herudover er Jan med til at udvikle rekrutteringsprocessen, så den er så professionel og effektiv som mulig for de virksomheder, der søger vores hjælp. Har du brug for hjælp til at finde bestyrelsesmedlemmer eller spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Jan.

Jan Holm, bestyrelsesrekruttering | ASNET Board

Christian Oxlund

Rekrutteringschef Region Øst

 

Som Rekrutteringschef i Region Øst er Christian ansvarlig for at hjælpe de virksomheder, der henvender sig i Østdanmark med at finde og udvælge de rette bestyrelseskandidater. Har du brug for hjælp til at finde bestyrelsesmedlemmer eller spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Christian.

Marketingchef i Asnet

Fie Dierichen

Marketingchef

Fie er ansvarlig for al Asnets kommunikation og markedsføring og sikrer, at vores medlemmer og andre interessenter løbende holdes opdateret med de seneste nyheder og artikler, der er relevante inden for bestyrelsesarbejde. Har du spørgsmål eller forslag til dette område, er du altid velkommen til at kontakte Fie.

22590320

marketing@asnet.dk

Michelle-Hemmingsen

Lene Fyhn Nielsen

Økonomichef

Lene sidder med vores organisations finanser og er ansvarlig for, at alt det økonomiske kører rundt som det skal. Har du spørgsmål vedrørende vores økonomi, er du velkommen til at kontakte Lene.

20867145

finans@asnet.dk

Mia Sørensen

Studentermedhjælper

Mia er vores support, der primært hjælper medlemmerne med at blive skarpe til at profilere sig selv på LinkedIn. Har du spørgsmål til LinkedIn og profileringen af dig som bestyrelsesmedlem, er du velkommen til at kontakte Mia.

31602629

support@asnet.dk

SKAL VI HJÆLPE MED AT UDVIKLE DIN BESTYRELSESKARRIERE?

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere som bestyrelsesmedlem? Kontakt os nu og hør mere om, hvordan vi kan understøtte dig og din bestyrelseskarriere.