Vores medarbejdere

Mød ansigterne bag ASNET Board, der er ansvarlige for den daglige drift.

Henrik Nielsen, CEO | ASNET Board

Henrik Nielsen

CEO

Henrik kom til som direktør i ASNET Board i 2015 og har siden da stået for at udvikle netværket på strategisk såvel som praktisk plan. Henrik står bl.a. for at arrangere events for medlemmerne og deltager selv aktivt i eksterne events som repræsentant for ASNET Board og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Har du generelle spørgsmål vedrørende netværket, arrangementer e.l., er du velkommen til at kontakte Henrik.

40858933

ceo@asnet.dk

Jan Holm, bestyrelsesrekruttering | ASNET Board

Jan Holm

Rekrutteringschef

 

Som Rekrutteringschef er Jan ansvarlig for at hjælpe de virksomheder, der henvender sig med at finde og udvælge de rette bestyrelseskandidater. Herudover er Jan med til at udvikle rekrutteringsprocessen, så den er så professionel og effektiv som mulig for de virksomheder, der søger vores hjælp. Har du brug for hjælp til at finde bestyrelsesmedlemmer eller spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Jan.

22607517

rekruttering@asnet.dk

Ernst Genckel, Rekrutteringschef | ASNET Board

Michelle Hemmingsen

Marketingchef

Michelle er ansvarlig for al ASNET Boards kommunikation og markedsføring og sikrer, at vores medlemmer og andre interessenter løbende holdes opdateret med de seneste nyheder og artikler inden for bestyrelsesarbejde. Har du spørgsmål eller forslag til dette område, er du velkommen til at kontakte Michelle.

29734677

marketing@asnet.dk

Michelle-Hemmingsen

Lene Fyhn Nielsen

Økonomichef

Lene sidder med vores organisations finanser og er ansvarlig for, at alt det økonomiske kører rundt som det skal. Har du spørgsmål vedrørende vores økonomi, er du velkommen til at kontakte Lene.

20867145

finans@asnet.dk

Lene Fyhn Nielsen | ASNET Baord

Karen Tanderup Petersen

Studentermedhjælper

Karen er vores support, der primært hjælper medlemmerne med at blive skarpe til at profilere sig selv på LinkedIn. Har du spørgsmål til LinkedIn og profileringen af dig som bestyrelsesmedlem, er du velkommen til at kontakte Karen.

31602629

support@asnet.dk

VIL DU VÆRE EN DEL AF ASNET BOARD?

Læs mere om, hvordan du bliver en del af Danmarks førende bestyrelsesnetværk og får mulighed for at udvide dine kompetencer gennem ASNET Board.