Pia

Grandelag

60235520 pg@grandelag.net Viborg

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Mit arbejde i SMV-bestyrelser holder fokus på holdbar vækst og forretningsudvikling. Jeg bidrager med en bred kommerciel og stærk teknisk erfaring og forståelse. Med 25+ år som eksportingeniør, CEO og fra bestyrelsen har jeg succesfuldt ledet industrivirksomheder med produktion, salg og markedsføring nationalt og globalt til bæredygtig vækst.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Forretningsudvikling der understøtter holdbar vækst

Jeg har stort fokus på at vækst skal være holdbar. Holdbar vækst, opnås ved at få styr på forretningsplanen, organisationen, processerne, produktionsapparatet, salgsgenerering, -supporten og det ledelsesmæssige. Det har jeg haft succes med at etablere i 3 producerende SMVer som CEO med P&L ansvar og i endnu flere via mit bestyrelsesarbejde.

Strategiudvikling, strategifacilitering og -implementering

Dybdegående ekspertise i strategiudvikling og -implementering med 25 års ledelseserfaring. Bevist succes i at omdanne vision til virkelighed gennem effektive turnarounds til bæredygtig vækst. Stærk i at facilitere strategisk forandring, eg. ESG eller IT-robusthed, sikre holdbarvækst og optimere forretningsmodeller.

Stabil vækst og internationalisering

Specialist i holdbar vækst og internationalisering med 25+ års erfaring. Har ledet flere virksomheder til international succes og vækst, inklusive en god håndfuld gazeller, gennem strategisk fokus og effektiv ekspansion. Erfaren i at udvikle og opbygge salgs- og eksport i virksomheder til holdbar vækst.

Mine generelle kompetencer

Kommerciel- og stærk teknisk lederprofil

Erfaren teknisk leder med stærk kommerciel fokus. 25+ års erfaring i at lede teknik- og produktionsvirksomheder til økonomisk succes. Ekspert i at fusionere teknisk indsigt med kommercielle strategier for at opnå konkurrencemæssige fordele og bæredygtig vækst.

Økonomisksundhed, økonomistyring og -fokus

Som topleder af flere succesfulde turnarounds er mit fokus på økonomistyring stærkt. Det er bakket op af en solid erfaring i strategiudarbejdelse, budgetlægning, -opfølgning og likviditetsopfølgning. Jeg har i 11 år haft P&L ansvar i 3 selskaber og har effektivt drevet salgsmodning af virksomheder, sikret finansiel sundhed og skabt vækst.

Coachende og vedholdende - med godt humør

Jeg anvender mest en coachende ledelsesstil, der fremmer vækst, forandringsledelse og implementering af strategien. Jeg er glad af sind og kendetegnet ved at være vedholdende og opmuntrende - og støtter teams til at opnå deres mål, sikrer succesfuld strategiimplementering. Det gør jeg med baggrund i en Coach Business Practitioner uddannelse.

Min bestyrelses erfaring

Jeg arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem. Erfaring siden 2009 i videns virksomheder der udviklede sig til den producerende industri, entreprenører, eksport- og handelsvirksomheder. 5 som bestyrelsesformand, 8 som bestyrelsesmedlem, 3 bestyrelsesuddannelser. Jeg tror på livslang læring og holder min viden opdateret via netværk og kurser.