Trine Sørensen

+45 29 38 66 44
trinebrinch@outlook.com
Vejle
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Gennem mere end 15 år som Adm. direktør/CEO og fuldt P&L ansvar, har jeg med reference til og i samarbejde med forskellige bestyrelser været med til, både på strategisk og operationelt plan, at udvikle meget forskellige virksomheder. Jeg arbejde...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Nuværende poster: Ooono A/S (formand), DYFA A/S (formand), Kjelkvist A/S (formand), Byggeselskabet Paulsen A/S (næstformand) Aguardio ApS, Sundax International A/S. 4 tidligere poster
Bestyrelsesuddannelse Board Governance, afsluttet marts 2019. Uddannelsen foregår over ½ år med 3 moduler af hver 2 dage og afsluttes med eksamen. Mellem modulerne udarbejdes en personlig bestyrelseshåndbog.
Personlige egenskaber Analytisk, energisk, entusiastisk, empatisk, udadvendt, kommunikativ og vedholdende. Lægger vægt på ordentlighed, at lytte og er god til at skabe begejstring.
Strategiske Kompetencer Strategi og forretningsudvikling. Markedsføring og branding. Forandringsledelse og organisationsudvikling. Digitalisering. Proffessionalisering af bestyrelsens arbejde.
Funktionskompetencer Adm.Direktør/CEO i både koncernselskaber og privat/kapitalfondsejede virksomheder indenfor handel-, produktions- og projektvirksomhed.
Implementeringskompetencer Udarbejdelse af handlingsplaner og redskaber til opfølgning. Effektivisering af kommunikation. Optimering af forretningsgange og processer.
Branche erfaring Byggematerialer, Bygge og anlæg, Industri, produktions-, handels- og projektvirksomhed
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
50-99