Kenneth Bjerregaard

+45 20 55 05 92
kebj@outlook.dk
Middelfart
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Mit bestyrelsesarbejde tager afsæt i over 30 års erfaring fra ledende stillinger (CEO, COO,CIO) i internationale danske industrivirksomheder som bla. Danfoss, LEGO, Martin Professional og Rockwool Gruppen, samt fra ledelse af strategiske tværorgan...

Find mig på

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring +16 års bestyrelseserfaring i SMV segmentet (Ejerledet og fondsejet). Jeg er pt aktiv bestyrelsesformand i to selskaber, formand for advisory board i et selskab samt bestyrelsesmedlem i et selskab.
Bestyrelsesuddannelse Dansk Industri - Bestyrelsens arbejde. Derudover 15 år i "Mesterlære".
Personlige egenskaber Jeg er ukompliceret, empatisk og autentisk og har et tillidsfuldt forhold til dem jeg arbejder sammen med. Jeg er ambitiøs og løsningsorienteret og arbejder analytisk, struktureret og vedholdende.
Strategiske Kompetencer Erfaring med udarbejdelse af strategi for virksomheder samt COO området og omsætte disse til konkrete realiserbare planer. Speciale indenfor værdikædeoptimering, digitalisering, merger og turn-around.
Funktionskompetencer CEO med P/L ansvar. COO med supply chain ansvar for Indkøb, Produktion, Kundeservice, Logistik & Distribution. CIO med fokus på Digitalisering. Strategisk projektleder på turn-around og merger.
Implementeringskompetencer Formår at nedbryde strategien i konkrete realiserbare tiltag, sikre eksekveringskraft og opfølgningsstruktur for at lykkes. Har fokus på at sikre forankring og ejerskab i organisationen.
Branche erfaring Industri - Elektronik, Mekanik, Plast, Transport og Logistik, Tekstil. Bygge og Anlæg. Grossist og Distributør, E-handel, Livsstilsprodukter.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Bestyrelsesarbejde og ledelsesrådgivning med fokus på CEO-/COO agendaen og optimering af værdikæden (Indkøb, produktion, salg/kundeservice og logistik) samt digitalisering, mergers og turn-around.