Jan

Lauridsen

40457333 janlaurid@gmail.com Rørvig

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Stor finansiel forståelse og erfaring med strategi, markedspotentale, forretningsplaner, produktplaner og organisation. Indgående kendskab til strategisk samarbejde, kontraktforhandlinger samt teknologi herunder digitalisering, cyber-sikkerhed og bæredygtighed. Internationalt velbevandret i Europa, Nordamerika og Østen.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Stort markedskendskab

Har jeg arbejdet indgående med markedspotentiale, markedsudvikling, forretningsplaner, strategisk samarbejde, kontraktforhandlinger samt køb og salg af virksomheder.

Finansiel indsigt

Har god finansiel forståelse og god indsigt i samfundsforhold, herunder erhvervslivets udfordringer med særligt fokus på ejerledede små og mellemstore virksomheders fremtidige konkurrencekraft.

International erfaring

Er internationalt velbevandret i Skandinavien, Europa og Nordamerika, Mellemøsten og Fjernøsten.

Mine generelle kompetencer

Stor erfaring fra bestyrelsesarbejde i ejerledede selskaber

Har arbejdet i mere en 20 år både på direktions-niveau og bestyrelsesniveau i Danmark og udlandet - især i ejerledede selskaber. Har arbejdet indenfor produktindustri, byggeri, handel, IT, konsulentvirksomhed, finans og forsvar.

Strategi, forretningsplaner, markedsføring og salg

Har arbejdet med udvikling af strategi og forretningsplaner samt efterfølgende markedsføring og salg i Europa, Nordamerika og Østen. Har arbejdet tæt sammen med ledelsen i ejerledede virksomheder. Har arbejdet med kunder i Danmark og udlandet og i flere perioder arbejdet flere nordeuropæiske lande og i Nordamerika.

Er et stort konkurrencemenneske

Er fuld af energi, visionær, ambitiøs og kommunikerer åbent og meget ærligt og altid direkte.

Min bestyrelses erfaring

Har solid erfaring som bestyrelsesmedlem fra 20 danske selskaber samt 8 udenlandske selskaber. Har erfaring fra ejerledede virksomheder - både mindre og mellemstore.