Ellen Vestergaard

+45 22 73 38 58
emv@virk-raad.dk
Herning
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Jeg er medlem af er par virksomhedsbestyrelser og har deltaget i bestyrelsesmøder i virksomheder i mange år via mit arbejde som revisor. Hos nogle kunder har jeg deltaget i alle bestyrelsesmøder.
Bestyrelsesuddannelse Uddannelse fra Innovation Board samt uddannelse til statsautoriseret revisor og efterfølgende kurser.
Personlige egenskaber Jeg er god til at lytte og god til at sætte mig ind i de særlige vilkår, der gælder for en virksomhed, som jeg ikke kender. Jeg siger helst tingene ligeud.
Strategiske Kompetencer Primære kompetence er vurdering af den økonomiske konsekvens af nye tiltag, men via mit revisorjob har jeg også fået kendskab til salg, produktion og organisering af virksomheder.
Funktionskompetencer Jeg har som partner deltaget i den overordnede ledelse af revisionsvirksomheden, ligesom jeg har været leder af en revisionsafdeling med ansvar for medarbejdere og kunder.
Branche erfaring Jeg kender revisorbranchen særlig godt, men via mit arbejde der, har jeg fået kendskab til mange andre brancher, f. eks. tekstilbranchen, metalindustri, møbelindustri, postordrevirksomheder og handel.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2