Rolf Ebbesen

+45 20 33 30 77
rolf.ebbesen@icloud.com
Haderslev
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Som bestyrelsesformand har jeg erfaring med opbygning og udvikling af virksomheder både nationalt og internationalt, hvor jeg både som bestyrelsesformand og CEO har formået at skabe vækst og flotte økonomiske resultater.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Som bestyrelsesformand i 4 virksomheder og yderligere medlem i 2 virksomheder, har jeg 30 års erfaring med bestyrelsesarbejde i alle positioner. Mit speciale er familie eje og ejerledet virksomhed.
Bestyrelsesuddannelse Executive Board Program fra INSEAD, samt BSS Århus Universitet, bestyrelsesuddannelse for SMV samt formandsuddannelsen
Personlige egenskaber Jeg sætter høje mål for mig selv og mine kolleger, baseret på god situationsforståelse og en gennemarbejdet strategi. Som bestyrelsesformand er jeg motiverende, vedholdende og fokuseret.
Strategiske Kompetencer Har arbejdet med strategi på alle niveauer og har som CEO for Tajco Group kunnet opbygge strategiarbejdet fra bunden, omfattende: vision, mission, værdier og strategiudvikling baseret på kundeståelse.
Funktionskompetencer Executive ledelse - Salgsledelse - Forretningsudvikling - forandringsledelse (turn around) - internationalisering - distanceledelse - risikostyring - M&A - bestyrelsesarbejde.
Implementeringskompetencer I min position som bestyrelsesformand arbejder jeg med, at få omsat de strategiske mål til konkrete handlingsplaner og KPIer som årlige mål jeg løbende følger op.
Branche erfaring Byggebranchen som henholdsvis rådgiver og entreprenør i Niras, Sweco og ABB/YIT på direktør niveau. Industrien i Vestas og Tajco Group som henholdsvis VP og CEO.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej

Bestyrelsesformand i Aller Aqua Group, Støtek Group, Combi-therm Group og MSSP Group samt bestyrelsesmedlem i Torben Clausen A/S og Rescandi A/S.