[hfcm id="5"]

Rolf Ebbesen

+45 20 33 30 77
rme@mail.dk
Haderslev
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Jeg har stor erfaring med opbygning og udvikling af virksomheder både nationalt og internationalt, hvor jeg har formået at skabe vækst og flotte økonomiske resultater sammen med mine medarbejdere. Dette kan jeg i høj grad gøre brug af i mit arbejde som bestyrelsesformand/medlem.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har 30 års erfaring med bestyrelsesarbejde i alle positioner med aktuelt 6 bestyrelsesopgaver, heraf 4 som formand.Mit speciale er familie eje og ejerledet virksomhed.
Bestyrelsesuddannelse Executive Board Program fra INSEAD, samt BSS Århus Universitet, bestyrelsesuddannelse for SMV samt formandsuddannelsen
Personlige egenskaber Sætter høje mål for mig selv og mine medarbejdere, baseret på god kundeforståelse og en gennemarbejdet strategi. Som leder er jeg motiverende, vedholdende og fokuseret.
Strategiske Kompetencer Har arbejdet med strategi på alle niveauer og har som CEO for Tajco Group kunnet opbygge strategiarbejdet fra bunden, omfattende: vision, mission, værdier og strategiudvikling baseret på kundeståelse.
Funktionskompetencer Executive ledelse - Salgsledelse - Forretningsudvikling - forandringsledelse (turn around) - internationalisering - distanceledelse - risikostyring - M&A - bestyrelsesarbejde.
Implementeringskompetencer I min position som Executiv og som bestyrelsesformand arbejder jeg med, at få omsat de strategiske mål til konkrete handlingsplaner og KPIer som årlige mål jeg løbende følger op.
Branche erfaring Byggebranchen som henholdsvis rådgiver og entreprenør i Niras, Sweco og ABB/YIT på direktør niveau. Industrien i Vestas og Tajco Group som henholdsvis VP og CEO.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej