Christina Foldager

+45 61 70 88 62
christina@adaptare.dk
Kolding
Tilknytning til ASNET Board
Executive medlem
Region SYD
Om mig

Oprindeligt geolog, erfaring fra mediebranchen, leder på flere niveauer og nu selvstændig konsulent i Adaptare.dk. Dedikeret med smittende engagement, pragmatisk, proces- og målfokuseret.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Bestyrelsesformand i foreningen Dansk Projektledelse: https://danskprojektledelse.dk/
Personlige egenskaber Bestræber mig på at inspirere og motivere for at flytte mennesker og kulturer. Brænder for at kompetencer og ressourcer bruges bedst muligt - og at initiativer og projekter skaber værdi. Hver gang!
Strategiske Kompetencer Prioritering af projekter for effektiv eksekvering af strategi. Etablering af sund projektkultur for succesfuldt projektarbejde. Forretningsudvikling, digitalisering, digitale transformationer.
Funktionskompetencer Selvstændig virksomhedsejer. Rådgiver, mentor, konsulent og underviser. Uddannelseschef og kursuschef med ansvar for strategi, personale- og afdelingsledelse. Projekt-, program og porteføljeledelse.
Implementeringskompetencer Har - som programleder, leder og konsulent - solid erfaring med design og implementering af såvel digitaliserings- og it-projekter som organisatoriske forandrings- og strategiprojekter.
Branche erfaring Har erfaring fra/med offentlige forvaltninger, produktionsvirksomheder, grossister, forsyninger, foreninger, interesseorganisationer, uddannelsesinstitutioner samt konsulent- og it-virksomheder.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Adaptare.dk bidrager til løft af jeres projektkultur - når I ønsker at realisere jeres strategiske mål effektivt, udnytte ressourcer bedst muligt og øge jeres produktivitet markant.