Carsten Wredstrøm

+45 21 45 99 97
Carsten@intraproces.dk
Vordingborg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Jeg haft min egen konsulentvirksomhed indenfor projektledelse, og har bestyrelseserfaring fra danske og internationale organisationer. Er uddannet akademiingeniør og MBA. Jeg har en bred arbejdserfaring fra IT, ingeniørvirksomhed, energiforsyning og produktion i privat og offentligt regi i Danmark og udlandet.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Mangeårige formandskaber og bestyrelsesmedlem i internationale humanitære hjælpeorganisationer og projektledelsesorganisationer, samt formand og stifter af friskole.
Bestyrelsesuddannelse CBS Executive Bestyrelsesuddannelse
Personlige egenskaber Har overblik og gode samarbejdsevner med alle niveauer af en organisation. Kan få et team til at fungerer, er struktureret og er vedholdende i arbejdet med at nå målet.
Strategiske Kompetencer Lede strategiprocesser på bestyrelsesniveau, og som ansat og konsulent.Omdannelse af strategiplaner til konkrete projekter og ny organisationsstruktur og arbejdsprocesser.
Funktionskompetencer Program- og projektleder, Kvalitetschef, Rådgivende ingeniør, Proces- og organisationskonsulent, Produktionsplanlægning
Implementeringskompetencer Medvirket til at udvikle og implementere strategier, og strategiske vigtige projekter, indenfor energiforsyning, humanitære hjælpeorganisationer, projektledelsesorganisationer og friskole.
Branche erfaring IT -drift og udvikling, Energiforsyning, Industriel produktion og produktudvikling, Rådgivende ingeniørvirksomhed, Humanitære hjælpeorganisationer, Projektledelsesorganisationer, Friskole
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Intraproces ApS udfører program- og projektledelse til virksomheder indenfor IT, finans, sundhed, transport, energiforsyning- og handel, rådgivende ingeniørvirksomhed samt industriel produktion.