Thomas Hornslet

+45 27 77 38 98
thomas.hornslet@gmail.com
Gentofte
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Får tingene til at ske - sammen med holdet Resultatskabende og forretningsudviklende person med mere end 25 års erfaring med bestyrelsesarbejde. Fokus på forretningsudvikling/ professionalisering og digitalisering, strategi og vækst. Sætter en klar strategisk retning. Meget bevidst om de forhold, der har betydning for virksomhedens evne til at vækste, også kulturelle og andre interne forhold.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Finn Vindahl VVS-Entreprise A/S, 2011-2016 (Formand) Tømrermester Per Rasm. eftf. v/ Jacob Raalund 2011-14 (Formand)TRUST Forwarding A/S (DK, NO og S) (Medlem)World Ticket A/S 2010-20 (Medlem)
Bestyrelsesuddannelse Board Governance - Strategic Board Room
Personlige egenskaber Præstations- og handlingsorienteret, god gennemslagskraft. Velovervejet, god til at lytte, god til præsentation og kommunikation. Udadvendt imødekommende og med fokus på de menneskelige værdier.
Strategiske Kompetencer Solid erfaring med værdiskabende strategiske aktiviteter, organisk vækst og vækst ved opkøb. Faciliterer arbejdet med strategiudvikling og implementering og følger op med handlingsplaner.
Funktionskompetencer Generel og funktionel ledelse af Strategiske forretningsområder, Økonomi, IT & HR.
Implementeringskompetencer Udarbejdelse og implementering af strategi, virksomhedsopkøb og integration, organisk vækst - kommercielle aktiviteter,outsourcing (prod./adm.), IT ERP og diverse digitaliseringsaktiviteter.
Branche erfaring Bygge-, og installationsbranchen; Cargo / transport branchen; Hightech - udvikling, salg og service
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Konsulentvirksomhed med fokus på digitalisering, professionalisering, forretningsudvikling, strategi.Hjælper virksomhedsejere med at få styr på virksomhedsstrategi, ejerstrategi og værditilvækst.