Carsten Filsø

+45 41 61 94 07
cfilsoe@gmail.com
Vejle
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Salgs- og marketing inspireret entreprenør, som stortrives med at udfordre det bestående - udelukkende med det formål, at gøre tingene bedre. Lytter og forstår behov i markedet, og kan omsætte det til produkter og koncepter.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Har i dag en bestyrelsespost og medlem af bankrådet for SparNord, Vejle
Bestyrelsesuddannelse Ingen
Personlige egenskaber Entreprenør type som gerne ser fremdrift, men stadig er strategisk i tilgangen til udvikling af virksomheden. Åbenhed og ærlighed er vigtigt i ethvert samarbejde.
Strategiske Kompetencer Internationalisering af virksomheder. Outsourcing af produktioner. Optimering af salgs. og marketing funktioner. Digitalisering af salg og marketing
Funktionskompetencer CEO - Salgs- og marketing direktør
Implementeringskompetencer Har erfaring med køb og salg af virksomheder, og dermed implementering af produkter, personale. Udvikling af forretningsplaner og efterfølgende implementering.
Branche erfaring Har erfaring fra: Textil branchen - beklædning og bolig. Gulvbranchen. Vinduesbranchen. Maskiner til byggebranchen.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

Baron A/S Leverer: Tvangsblandere, Transportbånd, Værktøj til anlægsgartnere og SmartMover - batteridrevet stenvogn.Sælger til 39 lande, hvor hoved markederne er Nordeuropa og Australien.