Nicholas Wantzin

+45 20 29 67 29
nw@wzn.dk
København Ø
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Fokus på at ejere tjener penge på lang og kort sigt - det har altid været mit mål og det som jeg lever efter! Er advokat, men er meget nede på jorden og gør ikke tingene mere besværlige end de er. Målrettet og direkte, men med varme og gode lytte evner.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Pt.Bestyrelsesformand i Wohn A/S
Bestyrelsesuddannelse N/A
Personlige egenskaber Målbevidst, Fakta orienteret, Struktureret og Systematisk, men også god til at lytte og få folk med. Tillidsskabende energibundt der kan eksekvere.
Strategiske Kompetencer Eksekvering, Vækststrategier med skarp fokus på bundlinjen, Strategisk kommunikation, Rettidig omhu, Rekonstruktion, Turn arounds herunder af ejerledet virksomheder.
Funktionskompetencer Strategiudvikling, Motivation, Opfølgning, samt turn around/rekonstruktioner.
Implementeringskompetencer Implementering og eksekvering herunder i turn arounds med både besparelsesprogrammer og vækstprogrammer.
Branche erfaring Har mange års erfaring som advokat indenfor fast ejendom og entrepriseret. Endvidere været med i en del startups samt i Advisory boards indenfor forskellige brancher herunder håndværkervirksomheder.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

Wantzin Ejendomsadvokater driver et advokatkontor indenfor alle aspekter af fast ejendom, entrepriseret mv. Endvidere består advokatkontoret af en ejendomsadministration med bl.a. udlejningsejendomme.