Bent

Hansen

25267720 bha@bredana.dk Ribe

Tilknytning til ASNET Board

Partner

Om mig


Født i 1964, gift med Lisa, bor i Ribe. Uddannet indenfor regnskab, og har siden 1985 arbejdet med IT-løsninger indenfor ERP og CRM, siden 1989 indenfor IT-branchen som konsulent og fra 1992 til 2021 som CEO i Bredana Gruppen der i peroden voksede fra 7 til 75 medarbejdere. Efter frasalg af Bredana Solutions A/S i 2021, er jeg nu bestyrelsesformand for Bredana Axcite A/S.

Bestyrelses CV

Mine spidskompetencer

Digitalisering - Digital forretningsudvikling

Digital forretningsudvikling og transformation - med strategisk og kommercielt sigte Jeg har i mere end 30 år arbejdet professionelt med digitalisering af virksomheder, primært indenfor SMV segmentet.

ERP implementering

Jeg har i mere end 30 år arbejdet professionelt med ERP implementering i mindre og større virksomheder. Primært i producerende virksomheder med kompleks supply chain.

Mine generelle kompetencer

Forretningsudvikling - strategi

Har solid erfaring med facilitering af strategiforløb, hvor fokus er fornyelse af vækst via værdiskabelse for kunder.

Økonomistyring

Har generelt stor erfaring med at opbygge optimal økonomistyring.

Ejerstruktur og virksomhedssalg

Har mange års erfaring med generationsskifte, partnerstruktur i virksomheder, og har gennemført salg af virksomhed til udenlandsk kapitalfond.

Min bestyrelses erfaring

Tidligere bestyrelsesmedlem samt -formand i selskaber indenfor Bredana gruppen. Nu bestyrelsesformand i Bredana Axcite A/S samt industrivirksomheden Gantech A/S.