Download e-bogen: Skaber en bestyrelse værdi for din virksomhed?

Vi ved af erfaring, at mange virksomhedsejere i små og mellemstore virksomheder er i tvivl om, hvilken værdi en bestyrelse reelt kan skabe for virksomheden.

I e-bogen ‘Skaber en bestyrelse værdi for din virksomhed?’ kan du få svar på, spørgsmål som: Hvornår bør jeg ansætte en bestyrelse? Hvad laver en bestyrelse? Hvad skal en bestyrelse bidrage med, og hvilken værdi skaber den?

Hvad betyder det for dig, og hvad betyder det for din virksomhed, når du etablerer en bestyrelse med eksterne medlemmer? Det forsøger vi at afdække i denne e-bog. Downoad den herunder.

E-bog om bestyrelse | Asnet

Det får du ud af at læse e-bogen

Både eksperter og undersøgelser peger på, at der kan være stor effekt at hente ved at have eksterne medlemmer i SMV-bestyrelserne. I sidste ende er det selvfølgelig din holdning og situation, der afgør, hvorvidt en bestyrelse vil have nogen effekt i din virksomhed. Og er du i tvivl om dette, kan du ved at læse e-bogen forhåbentlig komme nærmere et svar.

N

3 kapitler med konkrete tips og pointer

E-bogen er inddelt i tre kapitler, der hver især belyser nogle af de grundlæggende overvejelser, der er forbundet med det at ansætte en bestyrelse (eller valget om at lade være). I kapitel 1 og 3 giver vi dig nogle konkrete pointer, fakta, værktøjer og tips, du med fordel kan tage med i dine overvejelser – både før du beslutter, om en bestyrelse kan skabe værdi for dig, samt når du skal i gang med etableringen af bestyrelsen.

N

5 forskellige bestyrelses-cases

I e-bogens kapitel 2 bliver du præsenteret for fem konkrete cases med forskellige virksomheder og ejerledere, der har været igennem de samme overvejelser som dig. Vi ved, at hver case er unik, men vi håber, at disse erfaringer kan være til inspiration og gavn for dine beslutninger omkring bestyrelsen.

Læs også vores aktuelle artikler

Den nyeste viden fra Asnet