Kom med til minikursus om social selling og den moderne digitale B2B sælger

Vi nærmer os årets første minikursus for medlemmerne i ASNET Board den 25. januar 2018, og vi lægger ud med et emne, der efterhånden berør de fleste virksomhedsejere, ledere og bestyrelsesmedlemmer i den digitale verden, nemlig social selling. De fleste af os kan nok nikke genkendende til, at en af de store og ofte nævnte problemstillinger er “Hvordan øger vi omsætningen?”. Og en af løsningerne er at sælge mere. Men hvordan? 

Den moderne beslutningstager er blevet digital superbruger og tager nu i snit 60% af købsprocessen selv, blandt andet ved at bruge platforme som LinkedIn og Google. Dermed er kundernes købsproces under stor og hastig forandring, og vi kan som virksomhed ikke længere nå igennem til kunderne på samme måde som tidligere. Så hvordan kan vi så sælge mere?

Til at give deres bud på et svar, har vi inviteret Leif Carlsen fra Social Selling Company, der vil fortælle om, hvordan vi kan bruge sociale medier som et moderne salgs- og relationsværktøj for vores virksomhed og Jes Graugaard fra Intenz, der vil belyse, hvorfor sælgere i dag skal være endnu skarpere i den knappe tid, de får med kunderne, der allerede er langt inde i beslutningsprocessen til vores kursus den 25. januar.

Programmet for dagen:

17.00 Velkomst ved direktør Henrik Nielsen

17.15 Leif Carlsen fra Social Selling Company holder oplæg

18.30 Mad og netværk

19.15 Jes Graugaard fra Intenz holder oplæg

20.30 Medlemmerne drøfter aftens emne

21.00 Tak for i aften

Arrangementet foregår på Scandic Hotel i Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV.

Social selling er blot et af de emner, vi vil kigge nærmere på i 2018. Skal du med til vores næste arrangement, så bliv medlem af ASNET Board nu. Du kan læse mere om at være medlem af ASNET Board her.

Havde du ikke mulighed for at deltage på dagen, så læs vores artikel Derfor skal din virksomhed bruge social selling i 2018, der samler op på de vigtigste pointer fra emnet og aftenen.

[maxbutton id=”9″ url=”https://asnet.dk/kontakt-2/” text=”Kontakt os nu for at blive medlem” ]