National temadag og generalforsamling i ASNET Board

af | mar 15, 2018 | Arrangementer

Robotter, kunstig intelligens, digitalisering og behandlingen af data er nogle af de ting, der kommer til at få en central rolle i den såkaldte “fjerde industrielle revolution”. Hvordan vil disse værktøjer og teknologier præge os de kommende år, når vi står overfor Industri 4.0? Hvilke konsekvenser, og hvad du kan forvente af Industri 4.0 kigger vi nærmere på til vores interne konference den 22. marts 2018.

Industri 4.0 er en bevægelse, der er i gang lige nu. Det er integrationen mellem den digitale verden og den fysiske produktion. Det er ideen om, at intelligente, sam-tænkende produktions- og servicenetværk kan selvstyre elementer på kryds og tværs af industrielle værdikæder.

Program for dagen:

8.30 – 9.00:

Morgenkaffe

9.00-9.30:

Velkomst og nyheder fra ASNET Board ved direktør Henrik Nielsen

9.30 – 10.30:

Stig Yding Sørensen, Senior Specialist ved Teknologisk Institut fortæller om smart tech i danske virksomheder: Hvad er Industri 4.0 og hvor er vi på vej hen?

10.30 – 11.15:

Pause og netværksopgave #1

11.15 – 12.15:

Claus Risager fra Blue Ocean Robotics giver inspiration om forretningsmodeller og eksempler på robotter i dag.

12.15 – 13.15:

Frokost og netværksopgave #2

13.15 – 14.00:

Jørgen Berg, Solution Sales Engineer hos Beckhoff Automation Aps, bringer os i øjenhøjde med Industri 4.0 og IoT og forretningsmodeller inden for dette område med udgangspunkt i konkrete cases.

14.00 – 14.45:

Martin Østergaard, ASNET Board medlem og konsulent for Simplmize giver sit syn på Industri 4.0’s indflydelse på behovet for redesign af produkter og processer.

14.45 – 15.30:

Pause og netværksopgave #3

15.30 – 16.15:

Marianne Kjeldgaard Knudsen, Senior Director og ansvarlig for digitale kommercielle løsninger hos Grundfos fortæller om, hvordan man digitaliserer en ingeniørvirksomhed, der har opnået global succes med hardware-løsninger. Hun dykker ned i, hvordan man kan tage afsæt i slutbrugernes behov, når man har perfektioneret evnen til at levere teknologi-drevet innovation.

16.15 – 16.30:

Opsamling på dagen og tak for i dag ved Henrik Nielsen

17.00:

ASNET Boards årlige generalforsamling

 

Vi glæder os til at se en masse engagerede medlemmer til denne inspirerende dag.

Er du endnu ikke medlem af ASNET Board, men synes, at dette arrangement lyder spændende, så kan du læse mere om, hvordan du bliver medlem og hvilke andre fordele du finder i ASNET Board.

Læs mere om medlemskabet i ASNET.

 

Derfor skal du deltage

Se også denne video, hvor vores medlemmer fortæller, hvorfor de deltager i ASNET Boards arrangementer.

E-bog: Er bestyrelserne i danske SMV-er parat til grøn omstilling?

E-bogen ‘Er bestyrelserne i danske SMV-er parat til grøn omstilling’ stiller skarpt på lederes attitude og indstilling til bæredygtighed i danske SMV-er. Med mere end +1400 besvarelser får du en spændende og fyldestgørende rapport.

E-bog for bestyrelsesmedlemmer | Asnet