John Mølgaard

+45 28 10 57 90
john@humanstrength.dk
Viuf
Tilknytning til ASNET Board
Executive medlem
Region Midt-Nord
Om mig

Uddannet executive coach og facilitator samt arbejdet som leder på executive niveau. Mit fokus er udvikling af mennesker og virksomheder, og mit mål er og har altid været, at jeg gennem tillid og respekt skaber involvering og ejerskab og dermed sikrer, at medarbejderne føler sig som en del af virksomheden og dermed er med til at skabe resultaterne.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Medlem af Advisory Board ved Gidion Advisor for start-upsFør:Bestyrelsesmedlem, SamAquaBestyrelsesmedlem, Haderselv ErhvervsrådNæstformand i en Selvejende institution og et lokalt vandværk
Bestyrelsesuddannelse Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV området, Aarhus University 2016Formandskabsuddannelse med fokus på SMV området, Aarhus Universitet 2019
Personlige egenskaber Jeg er et menneske med et højt drive, der ønsker at være med til at skabe det nødvendige grundlag for udvikling af virksomheden og organisationen. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger.
Strategiske Kompetencer Strategiske kompetencer herunder de relevante værktøjer har været en naturlig del af mit arbejde med strategier og indenfor den strategiske tilgang til politiske bestyrelser.
Funktionskompetencer Jeg er mit ansvar bevidst både som menneske, leder og bestyrelsesmedlem. Har overblik, strategiske evner, er beslutningskompetent og godt inde i de lovkrav, der stilles til bestyrelsen.
Implementeringskompetencer Arbejder ud fra en procesorienteret tilgang til projekter/opgaver, herunder med fokus på at sætte de nødvendige mål og nå dem gennem en løbende og konsekvent opfølgning.
Branche erfaring Arbejdet både i den private og offentlige sektor indenfor rådgivning, udvikling, produktion og forsyningssektoren.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Konsulentbureau med fokus på hjælp til virksomheders strategiske udvikling herunder forandringsledelse, udvikling af organisationen og medarbejderne samt outplacement.