Niels Jørn Jakobsen

+45 20 13 14 86
nielsjornjakobsen@outlook.dk
Arden
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Har stor erfaring med ejerledede virksomheder, såvel store som mindre. Har godt overblik over virksomheders processer i hele værdikæden. Har stort fokus på, hvor pengene reelt tjenes. Motiveres af at sætte retningen og nå målene samt at få tingene til at ske.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Erfaring fra ejerledede virksomheder. Herudover erfaring fra koncerninterne bestyrelser i Europa samt Kina og Indien. Herudover erfaring fra bestyrelsesarbejde i velgørende fonde.
Bestyrelsesuddannelse Ingen.
Personlige egenskaber Resultatorienteret. Ser muligheder i såvel virksomheder som personer. Fokuserer på vigtigheden af team-work. Får tingene gjort. Uformel og humoristisk omgangstone.
Strategiske Kompetencer Erfaring med strategiudvikling, herunder for international koncern med forskellige kulturer. Vigtigt at sætte retningen for organisationen og sætte det rette ledelsesteam i samarbejde med ejer.
Funktionskompetencer CFO og CEO erfaring på tværs af brancher med fokus på industrivirksomheder.
Implementeringskompetencer Udarbejdelse af actionplaner i overensstemmelse med strategi. Involvering af medarbejdere. Løbende opfølgning på planer.
Branche erfaring Industriproduktion, automatisering, forbruger elektronik, projektvirksohed, revision.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2