Frank Petersen

+45 40 59 10 90
Frank.Petersen.FPC@gmail.com
København S
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Jeg arbejder med forretningsudvikling af ejer-ledede virksomheder indenfor generel ledelse og økonomi, hvor jeg hjælper med at identificere og implementere tiltag, der øger lønsomheden. Jeg har stor interesse for digitalisering, er medlem af DI-digital. Jeg hjælper mine kunder med at identificere muligheder og finde de rigtige ressourcer til at gennemføre projekterne. Har solid intern. erfaring.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Virksomheder med op til 200 medarbejdere:Produktionsvirksomhed indenfor metal- og elektronikbranchenHåndværkervirksomheder: Entreprenør, Elektriker, VVS/kølingTransportbranchen (bus)
Bestyrelsesuddannelse Bestyrelsesuddannelse på CBS Executive, 16 dage med eksamen
Personlige egenskaber Høj standard i forhold til ordentlighed, ærlighed og compliance . Skaber fremgang gennem mennesker. Går frem med omtanke og eftertænksomhed med blik for helheder. Handlings- og resultatorienteret.
Strategiske Kompetencer Kan gennemskue komplekse økonomiske sammenhængeSer muligheder for digitalisering Spotte trends og behov i fremtidenStrategisk tankegangUdvikle økonomiafdelingen til at være involveret i driften
Funktionskompetencer Har arbejdet i flere virksomheder der solgte projekt og løsningssalg (eksport af industrielle anlæg f.eks. FLSmidth). Har en solid erfaring med projektstyring. Ledelsesansvar for 45 medarbejdere i EU.
Implementeringskompetencer Jeg er bl.a. været involveret i assistance til flere SMV virksomheder, der har brug for hjælp som flg. af Covid-19. Det omfatter bl.a. fokus på økonomistyring, søgning af tilskud, koordinering bank.
Branche erfaring International BtB produktionsvirksomhed (metalindustri, produktion af elektriske komponenter samt sko). Bygge og anlæg (FLSmidth). VVS & kølefirma. Handelsvirksomheder. Erhvervsdrivende Fonde.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2

Jeg har min egen virksomhed FP Consult ApS, der yder rådgivning til mindre og mellemstore ejerledede virksomheder indenfor ledelse og forretningsudvikling.