Mød vores medlemmer

På denne side kan du sætte ansigt på rygraden af ASNET Board – vores medlemmer. Har du brug for at finde et medlem, eller er du nysgerrig på, hvem vores medlemmer er, er det altså her du se dem.

Vi gør opmærksom på, at grundet GDPR, er det ikke alle medlemmer, der fremgår på denne side. Som medlem kan du selv vælge, om du ønsker at have en profil på vores eksterne side, og det er altså kun medlemmer, der aktivt har tilvalgt dette, der vises her. Er du medlem, kan du dog også finde de andre medlemmer på vores intranet, hvor alle har en profil.

 

Sådan søger du

Leder du efter en bestemt person, kan du finde vedkommende ved at søge på deres navn i søgefeltet nedenfor. Søgningen i medlemslisten er en nøgleordssøgning, så hvis du skriver de nøgleord du er interesseret i, vil medlemmer, der matcher alle ord blive præsenteret.
Du kan angive en – foran et ord for at udelukke profiler, der matcher det ord, fra din søgning. Du er også velkommen til bare at scrolle igennem siden og se, hvem vores medlemmer er.

Når du klikker ind på det enkelte medlems profil (ved at klikke på billedet), får du vist deres bestyrelses-CV, som giver dig et rigtig godt indblik i, hvem de er – professionelt og personligt. Du har mulighed for at udskrive CV’et, og er kontaktoplysninger tilgængelige, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vedkommende.

 

Start din søgning nu

VIL DU VÆRE EN DEL AF ASNET?

Læs mere om, hvordan du bliver en del af Danmarks førende bestyrelsesnetværk og får mulighed for at udvide dine kompetencer gennem Asnet.